BEGYNDELSEN

Hvordan startede ideen om at lave Sprødristede Quinoa?

Det begyndte vel egentlig med at vi lavede julekonfekt af dadelmasse blendet med abrikos, goji og citronskal, overtrukket med chokolade. Så blev det forår og Stine lavede “energikugler” af nogenlunde samme masse som jule-guffen…men denne gange skulle den også have noget andet. Noget med kant. Den fik ristede quinoa…og det var godt. Virkelig godt. Den sprøde, knasende tekstur med dens nøddeagtige umami smag gjorde noget overraskende. Det ville vi undersøge…

Udviklingen

Det var sådan set simpelt derefter. Da vi blot smagte quinoaen for sig…dukkede smagen op, quinoaen’s egen fortræffelige smag. Der fik vi ideen til morgenmadsdrys og gik i gang med at integrere andre elementer; sødt, surt, bittert…. Kaffe, kokos, øl og urter. 

Der er uanede mulighed for at ramme velsmag med ristede quinoa som grundsten…vi valgte at starte med tre varianter:Goji/valnød, Jordbær og Kokos og een der blot var neutral og salt.   Siden er der kommet 3 nye varianter til som er Æble, Kanel og Rosin, Røget paprika og Urter og Kokos/Kakao-granola. Vi har desuden valgt at droppe Jordbær og Kokos, da vi ikke følte den havde den ønskede kvalitet. 

Vi arbejder hele tiden på at udvikle nye lækre kombinationer, og søger hele tiden ny inspiration.

Vores vision

Vores vision er at at lave et simpelt, sundt og lækkert produkt.  Det skal være et luksuriøst produkt, hvor nydelsen er i højsæde og hvor man ikke har fornemmelsen af at vælge sundhed frem for smag. 

Økologi og bæredygtighed er vigtig for os og alle ingredienser er derfor økologiske. Vi arbejder løbende på at finde leverandører enten i Danmark  eller tættest muligt på.

Det er vigtigt for os at alle skal have mulighed for at købe INTI Knas lokalt og vi håber på at finde forhandlere i hele Danmark i løbet af 2018.