VORES VARIANTER

Goji og Valnød er vores superfoods blanding

Ud over quinoaens mange næringsmæssige fordele så er gojibær i de seneste år ligesom quinoa blevet kendt som en superfood, men rent faktisk så er gojibær blevet anvendt i kinesisk medicin i over 2000 år.

Gojibær rige på fibre, Cvitamin, jern , A vitamin, zink, antioxidanter og indeholder komplet protein (højt protein indhold for en frugt)

Glykæmisk load: 0,79 pr 5 gr (en lille håndfuld)

Valnødder er fulde af sunde fedtstoffer, selen, zink, E vitamin, jern, calcium og nogen B vitaminer. Desuden er valnødder meget rige på nogen meget potente antioxidanter i forhold til andre nødder.

Saltet INTI Knas er vores basis blanding.

Dette er er vores simple og lækre basis knas. De sprøde quinoa er lækre for sig selv uden nogen tilsatte ingredienser og mulighederne er næsten endeløse… Den kan bruges til yogurt, salater, supper, konfekt… ja det er kun fantasien der sætter grænser og med denne blanding kan man også tilsætte sine egne ynglings ingredienser og skabe sin egen personlige INTI Knas blanding.

 

Røget Paprika og urter er vores sommer/grill blanding

Med den lækre røgede smag passer denne blanding perfekt til grillmaden og som sprødt drys på sommer-salaten. Kombiner drysset med noget fedt som for eksempel grillet laks, fetaost eller avocado for at bringe smagen frem. Som de andre varianter er der ikke tilsat hverken sukker eller fedt.

Kokos/Kakao-granola er vores luksus blanding

Sprødristede nødder, frø, kerner og quinoa, vendt i kakao og kokosolie samt en smule ahornsirup. Et luksusdrys der er et lækkert alternativ til kammerjunkerne i koldskålen eller drys på isen. Ren forkælelse, men sund på samme tid så man kan spise den med god samvittighed.

Denne blanding er som den eneste af vores varianter tilsat fedt og sukker. Vi har dog valgt kokosolie der er et sund fedtstof med mange gode egenskaber og ahornsirup der er et af de bedre sødemidler da det ud over sukker også indeholder mineraler som for eksempel zink.

 

Æble, Rosin og kanel er vores hyggeblanding

Uden at være tilsat sukker tilfører de finthakkede rosiner kombineret med kanel en fyldig og varm sødme, der kan tilfredsstille den søde tand uden at have den store effekt på blodsukkeret. Æble stykkerne tilfører et lille frisk pift.

Rosiner og æbler er rig på plantenæringsstoffer polyphenoler, antioxidanter og fibre. Æble har også et højt indhold af C vitamin. Kanel har også et højt indhold af antioxidanter. Det kan støtte kroppen til at reducere blodsukkeret og holde det stabilt.